Six faces of Nina Violić

Šest lica Nine Violić

Želimo naglasiti snagu i ulogu nakita u svakom stajlingu. Odjeća i moda su nerazdvojni prijatelji i moda to zna. Svaki novi komad kreiran sa strašću i nestrpljenjem izazov je kako za nas tako i za naše klijente. Kakva je njihova sudbina i u kojoj mjeri žele biti drugačiji. Za naše kampanje posebno su zanimljivi plesači i glumci koji pokretom i karakterom na najbolji mogući način prenose našu poruku i inspiraciju kroz nakit. Različitost nas čini posebnima pa smo za novu kampanju glumicu kroz različite uloge upoznali kroz objektiv fotografa. Njezine transformacije pravo su bogatstvo profesije, a kostimi i nakit dio njezinih snova - kažu iz Grubić designa.

Grubić design novom kampanjom obilježava 30 godina bavljenja dizajnom nakita. Brojne kolekcije slijede bezvremenski koncept od ulične mode do ekstravagancije.
- Ne robujemo hirovitim modnim trendovima, želimo dizajnom osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama omogućiti eksperimentiranje u izgradnji vlastitog stila dizajnom i cijenom. Slavimo samo jedinstvenost - biti drugačiji!! – kazao je Mladen Grubić.

I u novoj kampanji model je glumica Nina Violić.
Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu raznolikost i nedoslovnost, dali su mi priliku da se svaki put uživim u sasvim drugu ulogu i to mi je uvijek zadovoljstvo. Pogotovo jer me fotografirala Mare Milin, s kojom uživam raditi više od 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunafair - rekla je Nina Violić.

- Mislim da ova serija fotografija savršeno dočarava raznolikost našeg asortimana i viziju koju rado ističu mnogi naši stalni klijenti. Uloge i emocije koje Nina Violić zna mijenjati takvom lakoćom i brzinom za mene su neviđene, a Mare se toliko stilski uklopila u naš dizajn da se iskreno nadam da će na svim budućim kampanjama biti samo njezini potpisi. Iznimno sam ponosan na ovu kampanju, na cijeli tim koji je radio na njoj, a sve skupa me jako motivira za buduće projekte – rekao je Petar Grubić.

- Danas kada predajem ove vizuale znam da ih je 6. Trebao je biti neki drugi broj. Ali ništa nije slučajno. Htio sam da Nina Violić na ovim fotografijama bude glumica, ali i da je sagledam kao osobu kroz dvojnost tragedije-komedije kazališnog principa. Kod nje je to neizbježno. Jedna je od najjačih privatnih ličnosti hrvatskog glumišta. Ponekad te plaši zbog svoje osobnosti (smijem se, jer je poznajem dobrih 20 godina). Nakit, Grubići, njihove vizije, vizije su se redale na stolu, a onda ti jaki komadi na jakoj osobi. Sam nakit ima jaku osobnost. Imaju ga i Petar i Mladen. I ja isto. Panika. Što učiniti da sve ne izgleda kao cirkus? Ili ugostiti cirkus Colorado? I što sad...pokrijte se kostimom, ulogom, maskom. Scene tipa - sanjarim usred svečane večere, okićena neobičnom kravatom, luda sam sama sa sobom u svom budoaru kao verzija gospođice Havisham, s jasnim simbolima menopauze na sebi, ja sam glumeći pred prejakim reflektorima starog Hollywooda, gledam te kroz dubin hladnog izraza lica, koketiram preko stola zaštićen ogromnim komadima ekspandiranog stakla, čekam da sve završi, negdje u toplom mraku. .. 6 improviziranih situacija. I onda, tražeći zaključak, jer bez njega se ne mogu smiriti, nekako naiđem na Pirandela i sve se posloži. 6 osoba traži autora. Wikipedia kaže: “Stvarnost u radu postaje iluzija, a iluzija postaje stvarnost. Obični ljudi postaju glumci, a glumci obični ljudi.” Sve ima smisla, a Nina žmiri tamo gdje privatno najviše sliči sebi. Otvaram s tom fotografijom. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom snimanju na inspiraciji, koja se uvijek događa tijekom i nakon snimanja, a ne matematički, prije snimanja; Zahvaljujem nužnom simbiotičkom doprinosu koji je stvorio ovaj omnibus. Ako mene pitate, ja bih ovu skupinu vizuala nazvao: Ninin Omnibus. voila! – rekla je Mare Milin.



Pogledajte fotografije ovdje.

Povratak na blog