Words & Movement i Grubic design

studeni 27, 2018

Words & Movement je projekt kojem je cilj da kroz društvene mreže napravi platformu za izražavanje i osvještavanje mladih putem umjetničkih formi. Cilj je ujediniti socijalnu tematiku kroz umjetničke preformanse. To je mjesto putem kojeg će se promovirati kretiva različitih pojedinaca iz područja: plesa, fotografije, glume, snimanja, dizajna i sl. Cilj nam je pronaći talentirane pojedince i sherati njihov rad.  Platforma je pod okriljem udruge koja će se baviti organizacijom raznih eventa i humanitarnih akcija.

Cijeli koncept i ideju osmislila je Jelena Đukanović, 28-godišnjakinja novinarka i plesačica plesnog studija Atomic Dance Factory koja je zaljubljena u glazbu i ples.
Jelena:

„ Kako mi je ideja spajati različite kreativnosti i različite ljude, tako je došlo do suradnje s dizajnerom Mladenom Grubićem koji dizajnira nakit i to je bio pun pogodak za ovu pjesmu i štih cijele koreografije. S Mladenom sam već prije surađivala i sigurno ću i u budućnosti to nastaviti. Neizmjerno sam mu zahvalna na što se odazvao na pozivu za suradnju i time podržao ovaj projekt.“

Video možete pogledati klikom na LINK