Uvjeti koristenja

KONTAKT PODACI

Grubić design

Adresa: Dobri dol 69, 10000 Zagreb

Obrt za proizvodnju i trgovinu

Vlasnik Mladen Grubić

OIB: 34787119735

Poslovna Banka: Zagrebačka banka d.d.

IBAN: HR3023600001100726148

Kontakti:

Mladen Grubić – 091/1212013 studio.grubic@hotmail.com

Petar Grubić – 091/7394078 grubic.design@gmail.com

 

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Grubić design, Dobri dol 69, 10 000 Zagreb, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

Sve cijene na web www.grubic-design.hr izražene su u kunama s uključenim PDV-om. Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe. Cijene su važeće do obrade novog cjenika.

Navedene cijene vrijede samo za web shop na www.grubic-design.hr i ne moraju biti identične kao na prodajnim mjestima nakita Grubic design u Republici Hrvatskoj.

Grubić design je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti. Također, Grubić design je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popuste i akcije.

 

REGISTRACIJA

Kupac može ili ne mora biti registriran na www.grubic-design.hr kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da se unese e-mail adresu i lozinku.

 

NARUČIVANJE
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od Kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Sav nakit izrađuje se nakon zaprimljene narudžbe koju zatim potvrđujemo. Pošiljke šaljemo u roku dva radna dana od autorizacije.

 

NAČINI PLAĆANJA

Željene proizvode moguće je platiti putem PayPal servisa. Nigdje ne zapisujemo niti pohranjujemo informacije o vašoj kreditnoj kartici. Sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja. U slučaju plaćanja kreditnim karticama prilikom narudžbe Kupac ispunjava formular za naplatu te se vrši rezervacija potrebnih sredstava, a transakcija se provodi nakon što Prodavatelj utvrdi da su naručeni proizvodi dostupni. Po izvršenju narudžbe Kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena te da se provjerava raspoloživost naručenih artikala.

Grubić design ne odgovara za moguću carinu, troškove carinjenja robe te ostale poreze u odredišnoj državi.

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i Paypal servisa, te obratno.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Grubić design se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Grubić design-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

Dostava robe vrši se unutar 3 radna dana od potvrde raspoloživosti artikla za područje Republike Hrvatske, 5 radnih dana za područje Europske Unije te 7 radnih dana za područje SAD-a i Australije. Grubić design ne odgovara za kašnjenje u isporuci robe izazvano postupcima carinjenja u odredišnoj državi, vremenskim uvjetima ili nekim drugim nepredvidivim okolnostima.

Trošak dostave:

Hrvatska 20kn

Ostatak svijeta 75kn

Dostava je besplatna za narudžbe u iznosu većem od:

Hrvatska 300kn

Ostatak svijeta 750kn

 

UVJETI POVRATA I REKLAMACIJE

Sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo u roku od 14 dana odustati od kupnje. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja, odnosno isporuke naručene robe. Pri tome je kupac dužan pismeno obavijestiti prodavača na e-mail adresu grubic.design@gmail.com.

Ako je kupac robu već preuzeo i odustao od kupnje, preuzetu robu mora vratiti po pisanoj obavijesti prodavaču. Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani i neoštećeni, te obavezno priložiti kopiju originalnog računa te sve zajedno poslati na adresu pošiljatelja.

Grubić Design

Dobri dol 69

10 000 Zagreb

 

Troškove povrata robe snosi kupac.

Prodavač je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana primitka robe.

U slučaju reklamacije, Kupac se može Prodavatelju obratiti putem e-mail adrese grubic.design@gmail.com.

 

 

 

 

 

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

 

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica Grubić design internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

 

IZMJENE UVJETA KUPOVINE

Grubić design zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama Grubić design internet trgovine.